Spelen van competitie is leuk, en zeker als je kunt zien hoe jij of anderen presteren!

Vanuit het laatste overleg tussen de KNBB en de eredivisie captains is het idee ontstaan om op een makkelijk toegankelijke plek statistieken te tonen over de eredivisie competitie.

Het bekijken van prestaties en statistieken is echter niet iets wat alleen in de hoogste regionen thuis hoort, vandaar dat het is uitgebreid met alle competities die we rijk zijn.
Bij het verzamelen van alle gegevens kom je er wel achter dat niet altijd alles wordt ingevuld in Compsos (en wordt daar ook niet afgedwongen helaas), vandaar dat de statistieken over de afgelopen 5 jaar niet altijd de hele waarheid zijn.
Ook jammer is dat Compsos niet de mogelijkheid biedt om een andere uitslag dan 1-0 of 0-1 in te voeren, terwijl je in de Eredivisie wel zou willen weten wie bijv. het meest met 3-2 heeft verloren.
Maar je moet ergens beginnen, en wellicht is deze site de aanleiding om vanaf dit seizoen wel de uitslagen volledig in te vullen!

Kies een seizoen uit aan de rechterkant, en daarna een competitie aan de linkerkant. Je kunt bovenin zien in welk seizoen je zit.

Seizoenen
Externe links